Wie is Thuiszorg Anne-Wil uit Didam?

Zorgen moet je doen, niet maken!

Op onze website proberen wij u van allerhande informatie te voorzien, zodat u een beeld kunt krijgen van wat Anne-Wil voor u kan betekenen. Mocht u informatie missen of aanvullende informatie van ons willen dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Op onze website proberen wij u van allerhande informatie te voorzien, zodat u een beeld kunt krijgen van wat Thuiszorg Anne-Wil voor u kan betekenen.

Mocht u informatie missen of aanvullende informatie van ons willen dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Op onze website proberen wij u van allerhande informatie te voorzien, zodat u een beeld kunt krijgen van wat Thuiszorg Anne-Wil voor u kan betekenen.

Wat kan Thuiszorg Anne-Wil voor u betekenen?Contactgegevens

Geschiedenis en kernwaarden

Wat maakt Thuiszorg Anne-Wil uniek in haar soort?

Thuiszorg Anne-Wil is opgericht in 2005. Het is een kleinschalige thuiszorgorganisatie gelegen in Didam. De zorg wordt geleverd in de gemeente Montferland en omstreken, maar grotendeels in Didam zelf.

Met de 45 medewerkers waaronder de huishouding en de verzorging zorgen wij dat de cliënt centraal staat. Wij werken met kleine groepjes, dus korte lijnen. Hierdoor hebben wij sneller in de gaten als er iets mis is, en kunnen dan ook direct ingrijpen.

De visie van ons bedrijf is om onze cliënten zorg te verlenen, die van goede kwaliteit is. Waarbij wij er alles aan doen dat onze cliënten ons prettig voelen, bij ons als zorgverleners, en hun zorg aan ons kunnen overdragen. Ditzelfde geldt ook voor de personeelsleden, ook hiervoor willen wij zorgen dat alles goed verloopt, en dat zij de kans krijgen om hun bekwaam en bevoegdheden te kunnen blijven trainen.

Wachttijden

Thuiszorg Anne-Wil heeft op dit moment geen wachtlijsten voor onderstaande diensten:

Wijkverpleging
Wanneer u een zorgaanvraag heeft, zal er op korte termijn (in ieder geval binnen 5 werkdagen), een afspraak gemaakt worden voor een intakegesprek, bij u thuis. Wij raden aan, mits u mantelzorgers heeft, deze bij het intake gesprek aanwezig te laten zijn. Hiervoor zijn momenteel geen wachttijden.

Begeleiding Groep en Begeleiding Individueel
Begeleiding Groep en Begeleiding Individueel worden vanuit de WMO geïndiceert. U kunt bij ons terecht met een indicatie vanuit de WMO, of wanneer u over een WLZ PGB beschikt. Hiervoor zijn geen wachttijden.

Huishoudelijke verzorging
Voor de huishoudelijke verzorging, dient u te beschikken over een indicatie vanuit de gemeente. Dit leveren wij op basis van PGB. Heeft u een ZIN indicatie, dan kan dit middels een mutatieformulier omgezet worden, wij helpen u hier graag bij. Wij maken binnen 5 werkdagen een afspraak voor het intake gesprek. Hierin wordt besproken wat uw voorkeur is voor onder andere de dag, en het tijdstip waarop u de huishoudelijke hulp elke week op wilt ontvangen. U krijgt een vaste huishoudelijk verzorgende toegewezen.

Particuliere zorg
Voor zorgalarmering, huishoudelijke verzorging particulier en maaltijden bij de Poort van Diem, hebben wij geen wachttijden.

Duurzaamheid

Thuiszorg Anne-Wil werkt zoveel mogelijk digitaal. Wij gebruiken Nedap ONS, als digitaal zorgdossier. Hierdoor is ons papier verbruik, aanzienlijk verminderd. Wij houden tijdens het planning van de routes, rekening met de afstanden. Zo zijn de afstanden tussen de cliënten altijd kort, waardoor er weinig brandstof wordt gebruikt voor o.a. de auto en scooter. en kunnen deze zelfs op de fiets gedaan worden, omdat de wijkverpleging, alleen in Didam en de huishoudelijke verzorging grotendeels in Didam plaats vind. Tevens beschikt het kantoor van Thuiszorg Anne-Wil over zonnepanelen.

Klanttevredenheid

Thuiszorg Anne-Wil neemt elke 2 jaar een klanttevredenheidsonderzoek af, en elk jaar de PREM Wijkverpleging. Wij streven natuurlijk naar tevreden cliënten. Mocht u niet tevreden zijn, en een klacht hebben, kunt u hieronder kijken bij de contactgegevens, hoe u een klacht kan indienen.

Contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres en postadres:
Thuiszorg Anne-Wil BV
Tatelaarweg 7b
6941 RB Didam
Telefoon: 0316-221012 (tijdens kantooruren)

Internet en email:
www.thuiszorgannewil.nl
info@thuiszorgannewil.nl
Facebook-pagina
Privacyreglement

Accreditatie en certificering:
Thuiszorg Anne-Wil beschikt over onderstaande accreditaties:

Stel hier uw vraag

Heeft u een vraag? Maak gerust gebruik van onderstaand contactformulier: