Huishoudelijke verzorging

Wij leveren de huishoudelijke verzorging op basis van een persoonsgebondenbudget (PGB), en particulier. Als u nog geen PGB heeft, kunt u dit aanvragen bij gemeente Montferland. Het is handig om vooraf contact met ons op te nemen, als u ervoor kiest om de huishoudelijke verzorging via ons te laten lopen. Het Sociaal Team van gemeente Montferland komt dan bij u langs, en stellen vast of u recht heeft op huishoudelijke verzorging, en wijzen u geïndiceerde uren toe. U krijgt een vaste huishoudelijke hulp toegewezen wanneer u dit bij ons afneemt. Het telefoonnummer van het Sociaal Team gemeente Montferland is 0316 291 374.

Kosten

PGB: Als u een PGB heeft of neemt, vergoed de gemeente dit. Let er wel op, als u een dienst van de WMO afneemt, dat u aangemeld wordt bij het CAK. U betaald dan een eigen bijdrage per maand aan het CAK. De minimale eigen bijdrage is €19,00 per maand. Er wordt niet meer gekeken naar uw eigen vermogen of inkomen. De €19,00 is een vast maandsabonnementstarief voor 2020.

Particulier: Als u de huishoudelijke verzorging toch liever particulier neemt, doordat u niet in aanmerking komt voor huishoudelijke verzorging vanuit de WMO, zijn er twee opties waaruit u kan kiezen. Met vervanging wordt bedoeld, wanneer uw vaste huishoudelijk verzorgende op vakantie is, of ziek is, u recht heeft op vervanging. Dit betekend wel dat vervanging op een andere dag kan plaatsvinden, dan u gewend bent van uw vaste houshoudelijk verzorgende.
Optie 1 zonder vervanging: €20,00 per uur, exclusief BTW 9% (€21,80 inclusief BTW)
Optie 2 met vervanging: €25,00 per uur, exclusief BTW 9% (€27,25 inclusief BTW)
U betaald geen administratiekosten, als de factuur per e-mail gestuurd kan worden, anders betaald u voor beide opties €2,50 administratiekosten.

Voor meer informatie over PGB, of particuliere hulp, kunt u contact met ons opnemen.

Meer informatie aanvragen

Contactgegevens

Bezoekadres en postadres:
Thuiszorg Anne-Wil BV
Tatelaarweg 7b
6941 RB Didam
Telefoon: 0316-221012 (tijdens kantooruren)

Internet en email:
www.thuiszorgannewil.nl
info@thuiszorgannewil.nl
Facebook-pagina
Privacyreglement

Accreditatie en certificering:
Thuiszorg Anne-Wil beschikt over onderstaande accreditaties:

Stel hier uw vraag

Heeft u een vraag? Maak gerust gebruik van onderstaand contactformulier: